Valutor:
herrskor online,damskor rea,skor adidas herr,skor ecco dam,nike skor herr,reebok skor herr
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Standardleverans

Kunderna kan räkna med att deras korrekt genomförda order levereras inom 3-5 arbetsdagar, beroende på slutdestinationen. En arbetsdag är måndag till fredag, med undantag för helger och helgdagar.

För ditt skydd kommer alla paket att kräva din signatur vid leverans.

Vi levererar inte till postlådor. Vi föreslår leverans till ett hem- eller företagsadress där någon är tillgänglig för att underteckna för leverans under öppettider.

Sena leveranser

Om du inte har fått din beställning inom den angivna angivna leveranstiden, kontakta vårt team

Returnerar policy och process

Vi är stolta över vårt rykte för kvalitet, och om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, hjälper vi dig med utbyte eller återbetalning.

Föremål måste återlämnas inom 14 dagar efter originalleveransdatum i återförsäljningsvillkor (oklart, otvättat, med taggarna fortfarande fästa). Växlings- / returformuläret måste inkluderas i varan när den returneras. Vi rekommenderar att du använder registrerat brev eftersom vi inte tar ansvar för objekt som inte mottas om en kund försöker skicka en vara till Nike via icke-registrerad post. Vänligen tillåt 10 dagar från den dag du returnerar din produkt för att ditt konto ska krediteras eller att din utbytesprodukt ska omlevereras.

Tyvärr kan vi inte acceptera avkastningar som inte köptes online eller via våra butiker. Vi kan inte byta produkt för en stil som inte finns inom vårt online-sortiment.

Felaktiga föremål

Produkterna kommer att inspekteras av vårt produktbedömningsteam och om produkten anses vara felaktig på grund av tillverkning eller tygdefekt, kommer vi att ersätta eller återbetala utan extra fraktkostnader. Om det anses vara felaktigt, kommer det inte att kvalificeras för byte eller återbetalning enligt denna returtyp.

Om du ändrar ditt sinne

Vi kan inte acceptera objekt som tagit bort taggarna, har anpassats, slits eller tvättats. Ändring av sinnena gäller endast för artiklar i återförsäljningsvillkor. Ytterligare fraktkostnader kommer inte att gälla för byte av varor. Nike kommer antingen att byta ut objektet eller återbetala varans storlek, minus de ursprungliga fraktkostnaderna.

Fel storlek

Ingen återbetalningsavgift debiteras för utbyte av en storlek.

Felaktig färg

Vi täcker återleveransavgifterna om färgämnet du mottog inte är det du ursprungligen köpt. Som kunderna kan dock uppskatta, kan färger som visas på en internetutbyte inte vara en exakt matchning med de fysiska varorna, därför är den visade färgen endast för illustrativa ändamål.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.auros.se